2014. november 30., vasárnap

Preference:Gyerekek

Sziasztok!
Gondoltam ma is hozok valamit még a Vivianna sztorija előtt,amit valószínűleg hétfőn vagy kedden rakok ki.
Amit ma hozok az ilyen Preference lesz,amit általában angolul szoktam olvasni tumblin meg ilyen helyeken és gondoltam most írok egy ilyet is...Amúgy nem lesz valami nagy durranás.
Jó olvasást!
Puszi,Lulu.

                                                          **************

Michael:

Te és Michael nagyon fiatalon váltatok szülőkké.Mindketten 19 évesek voltatok és egy ittas éjszaka következménye lett a baba.Amikor megtudtad nagyon megrémült és először el akartad vetetni,de persze az édesanyád lebeszélt róla.Michael viszont jó sokáig nem tudta,csak akkor amikor már három hónapos terhes voltál,de ezt sem te mondtad el hanem anyukád.Még aznap eljött hozzátok Mikey családja és megbeszéltétek az ügyet,aminek persze Michael nagyon örült és alig bírta kivárni a maradék hat hónapot.
Végül koraszülött lett a fiatok,mert a nyolcadik hónap elején jött a világra.A család és a fiúk nagyon támogatóak voltak,de a rajongók már kevésbé és sokáig azt terjesztették,hogy nem is Micheltől van a gyermeketek hanem mástól.De egy idő után megbékéltek a kisfiúval és ő lett az 5SOS ötödik tagja.
Több gyereketek nem született,mert nem tudtál teherbe esni,de adoptáltatok egy japán kislányt,amikor a fiatok tizennégy volt.

1.GYEREK:

Név: Everett Daniel Clifford

Szül.idő:2015.január 30. 19:25

Szül.hely:Sidney

2.GYEREK:

Név:Ruth Mary Clifford

Szül.idő:2028.December 4.

Szül.hely:Fukuoka

Adoptálás ideje:2029.Február 14.


Ashton:

Ashton és te mindig is nagy családra vágytatok,de a zenekar miatt ez nehezen valósult meg,de így is lett négy gyereketek.Az első baba már az esküvőtökön is úton volt,majd a második egy évre rá jött.Harmadik baba sokat váratott magára,mert a kapcsolatotoknak volt egy nagyon rossz korszaka és majdnem válás lett belőle,de rendeződtek a dolgok és te megajándékoztad a férjed még egy babával,legalább is te úgy tudtad,azonban ikreket vártál.
Így végül lett három lányotok és egy fiatok,de Ash ezt egy csöppet sem bánta.

1.GYEREK:

Név: Diana May Irwin

Szül.idő:2019.Október 30. 02:22

Szül.hely:New York

2.GYEREK:


Név:Quinn Elisabeth Irwin

Szül.idő:2020.Június 17. 23:51

Szül.hely:Brisbane

3-4.GYEREK:

Név:Andrew Irwin és Lauren Irwin

Szül.idő:2030.Június 31. 20:51 és 21:12

Szül.hely:Brisbane


Calum:

Ti ketten mindig nyitott,laza kapcsolatban éltetek és sokszor szakítottatok is.Mondhatni se veled-se nélküled kapcsolat volt a tiétek.Viszont tényleg szerettétek egymást és a sok veszekedés után mindig kibékültetek,s mindig Happy And-del végződött a sztoritok.
A sok huzavona után 2030-ban megesküdtetek,ekkor már vészesen ketyegett az a bizonyos biológiai órád,de szerencsére még ebben az évben teherbe estél és novemberre meg is született a kisfiatok.És ő lett az egyetlen gyermeketek.

1.GYEREK:

Név: Owen  Thomas Hood

Szül.idő:2030.November 1. 09:31

Szül.hely:Sidney


Luke:

Luke és te egy tökéletes álompár voltatok a sztárvilágban,tökéletes élettel.És ez tényleg igaz is volt.Romantikus,hűséges és plátói szerelem volt a tiétek,amit az egész világ figyelemmel kísért.Soha nem veszekedtetek és 2023-ban végül összeházasodtatok.Két évre rá megszületett a kislányotok és arra rá három évre a fiatok,így lett még tökéletesebb az életetek.

1.GYEREK:

Név:Luna Mary-Ann Hemmings

Szül.idő:2025.Április 25. 15:05

Szül.hely:Sidney

2.GYEREK:

Név:Matthew Robert Hemmings

Szül.idő:2028.Szeptember 10. 14:30

Szül.hely:Sidney





U.I.:AZ EGYIK GYEREKETEK SZÜLETÉSI IDEJE VALAMENNYIRE EGYEZIK AZ ÉN SZÜLETÉSNAPOMMAL(KIVÉVE AZ ÉV),AKI ELTALÁLJA AZ KAP TŐLEM EGY TÖRTÉNETET! ;)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése